Kanser ;adı, ihtimali bir çok kişiyi fazlasıyla korkutsa da, karşılaşma ihtimali olan bir süreç. Korkuyu umuda çevirmek ise onkoloji danışmanlığı ile mümkün.

Hayat içinde daima umudu barındırır.Özellikle kanser tanısı konmuş kişi ve yakınlarının bu süreçte destek alması oldukça önemlidir.Kanserin tek bir hastalık olmadığı birçok hastalık olduğu bilinmelidir. Hastanın ve hasta yakınlarının hastalıkla tanışmasının nasıl olması gerektiği, hastalığın biyolojik, pikolojik ve psikososyal dinamiklerinin neler olduğu, kanserle birlikte hastada oluşan psikolojik değişimlerin fark edilmesi, bu süreçte hasta ve yakınlarının korku ve kaygıları ile nasıl baş etmeleri gerektiği, nasıl daha iyi hissedebilmeyi seçmeyi, doğru iletişin dilinin nasıl olması gerektiği ve özellikle de bu süreci yaşayan kişiye bulunduğu bu özel durumdan en sağlıklı nasıl bakmasının mümkün olduğu hususunda destek verilmelidir. Tüm bunlar onkoloji danışmanlığı ile mümkündür.

İşte Aile ve Evlilik danışmanı size profesyonel olarak yaşadığınız sorunlara destek vermek için vardır. İster eşler, isterse çocuklar arasında hatta ailenin varsa anneanne, dedeler, babaanne gibi büyüklerle yaşanan sorunlara nasıl sağlıklı bir ilişki kurulması gerektiği hususunda yapılacak danışmanlık ile sağlıklı ilişki. Unutulmamalıdır ki sağlıklı toplum sağlıklı ailelerin varlığı ile mümkündür. Bu da kendini bilen bireylerin yetişmesi ile sağlanabilir.

Bizim amacımız kendini bilen bireylerin var olması için eksik görülen yerlerin tamamlanması için yol haritası oluşturup ailelere destek vermektir. Bu konuda her ailenin biricik olduğunun kabulü ile aileye özel bir danışmanlık hizmeti sunmak için yola çıkıp, doyumlu ilişkileri oluşturmak için birlikte yol almak hedefimizdir.

Randevu Oluşturun

Harekete geçmenin tam da yeri, tüm düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Randevu talebiniz tarafımıza iletilmiştir, en yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğiz.
Randevu talebiniz iletilirken problem oluştu, lütfen tekrar deneyiniz veya bize farklı bir yol ile ulaşınız.