Herkesin sayılı bir nefesi vardır. Nasıl nefes alırsak öyle deneyimleriz yaşamı. Nefes öğretilmez, hatırlatılır. Bunun için de meditasyon bu konuda çok kıymetli bir hazinedir.

Her şeyin başı nefestir. Türkiye’de yaşayanların yüzde 99’u nefes kapasitelerinin sadece yüzde 30’u kullanıyor. Bu yüzden çabuk yaşlanıyor, hastalanıyor, başarısız oluyor ve isteklerini gerçekleştiremiyorlar. O kadar çok şifa verdiği hastalık var ki; astım, troid, tansiyon, şeker, adet sorunları bunlardan sadece birkaçı. O yüzden bu konuda herkesin gönül ister ki gerekli nefes eğitimlerini alıp hayatına katsın. Çünkü doğru nefes almak ve gerekli meditasyonları yaşamımızın içinde var etmek bizi sağlıklı kılacaktır. Olaylara karşı bakış açımız değişecektir. Zayıflatma bile mümkün nefes ile üstelik bağışıklık sistemimizin güçlenmesi yine nefes ile mümkün.

Uygulanacak çeşitli nefes teknikleri ile ve meditasyon uygulamaları neticesinde hayatınız nefes ve meditasyon eğitimden önce ve sonra diye ayrılacağından eminiz. Bu konuda kendiniz için bu kıymetli kadim bilgileri yine size özel bir eğitimle gerçekleştiriyoruz. Çünkü her şey nefes.

Randevu Oluşturun

Harekete geçmenin tam da yeri, tüm düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Randevu talebiniz tarafımıza iletilmiştir, en yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğiz.
Randevu talebiniz iletilirken problem oluştu, lütfen tekrar deneyiniz veya bize farklı bir yol ile ulaşınız.